Imeli pe talatalanoa i luga ole laiga e maua ai se fuafuaga fa'apolofesa ole fofo fa'ailo leaga

Telefoni feaveai 4G afifi o le a aveesea i Guangdong?Tali aloa'ia!

Telefoni feaveai 4G afifi o le a aveesea i Guangdong?Tali aloa'ia!

Fa'aliliuga tala mai le upega tafa'ilagi:https://www.lintratek.com/

Talu ai nei, o loʻo i ai tala fou o le telefoni feaveaʻi 4G afifi o le a aveesea i Guangdong, lea na mafua ai le popole.

I le afiafi o Novema 21, na tuʻuina atu ai e le Weibo aloaia a China Mobile Guangdong Company se faʻamalamalamaga, fai mai o le tala e faapea o le "Guangdong Mobile 4G packages o le a aveesea" e le moni, ma o le 4G packages e leʻi toe fetuunai talu ai nei, ma sa i ai. leai se fuafuaga faapena.O afifi uma e fa'aoga masani.E le gata i lea, o afifi o loʻo faʻatau atu e faʻatatau i siosiomaga fesoʻotaʻiga eseese e pei ole 4G ma le 5G.

             O loʻo malamalama e leʻi leva ona lipotia mai i le aso 18 o Novema, na tuʻuina atu ai e le Kamupani a China Mobile Guangdong se faʻasalalauga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e faʻapea ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona fiafia i se mea e sili atu le Initaneti, o pusa 4G o loʻo alu ese mai le fata, ma e fautuaina e faapea. e filifilia e tagata fa'atau pusa 5G ma fa'aleleia i auaunaga feso'ota'iga 5G.

I le aso 20 o Novema, na tuʻuina atu ai e le China Mobile faʻamatalaga faʻagaioiga mo Oketopa 2023. I tulaga tau pisinisi feaveaʻi, o le aofaʻi o tagata faʻatau ua oʻo i le 991 miliona, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 746,000 tagata faʻatau i lenei masina, ma le aofaʻi o tagata faʻatau 5G afifi ua oʻo atu ile tusa 759 miliona.I le pisinisi uaea broadband, o le aofaʻi o tagata faʻatau na oʻo i le 296 miliona, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le 1.696 miliona i le masina.

Lintratek fa'alilolilo fa'aliloliloo le a gauai atu pea i le alamanuia dynamics, ma faaauau pea ona atiina ae foufa'amalo fa'ailoe fa'afetaui i le maketi ma fa'alapotopotoga, fa'afeiloa'i e fa'atalanoa.

#Lintrateksignalamplifier #signalamplifiers #Lintratek

Upega tafa'ilagi:https://www.lintratek.com/


Taimi meli: Nov-22-2023

Tuu lau Feau