Imeli pe talatalanoa i luga ole laiga e maua ai se fuafuaga fa'apolofesa ole fofo fa'ailo leaga

300 sikuea fa'asalalau kamupani fa'apipi'i fa'ailoga fa'ailoga fa'apipi'i

O le matafaioi autu a telefoni feaveaʻi o le faia lea o telefoni ma faʻafefe i luga ole Initaneti, ma o le mea sili ona taua o le telefoni feaveaʻi pe a fai telefoni ma faʻafefe i luga ole Initaneti.

WIFI uaea feso'ota'iga o se ituaiga o fa'alauteleina o fa'ailoga telefoni feavea'i, talafeagai mo se vaega la'ititi o nofoaga faitele ma fale.Ae faʻatatau i nofoaga tetele poʻo isi nofoaga tuʻufua (e pei o fogafale i lalo, sili atu i le 100 sikuea mita o avanoa ofisa), o le telefoni feaveaʻi o le a matua leaga lava.E faapefea la ona e foia lenei faafitauli?

Lintratek Signal Repeater

LintratekFa'ailoilo toe faie mafai ona fautuaina fofo e foia uma faʻafitauli faʻailoga.O le mataupu o loʻo mulimuli mai e mafai ona tuʻuina atu ia te oe se malamalama sili atu i le mataupu faavae ma le faʻapipiʻiina ofa'amalo fa'ailo.

Si'osi'omaga o Poloketi

Talu ai nei, na matou maua ai se pusa ofisa e manaʻomia ona ufiufi le faʻailoga telefoni feaveaʻi:

O se kamupani faasalalau ona o le telefoni feaveai i totonu e matua leaga lava, e mafua ai le tuai o la tatou galuega i aso taitasi.E manaʻo Mr. Li e foia le faʻafitauli o le 4G telefoni feaveaʻi faʻailoga leaga ma faʻafesoʻotaʻi i matou, faʻafefea ona faʻapipiʻi?Fa'amolemole va'ai fa'amatalaga i lalo.

Iloiloga o poloketi

Iloiloga o poloketi

O le vaega o le kamupani faasalalau e tusa ma le 300 sikuea mita, e masani ona ufiufi le ofisa o loʻo i ai se komepiuta komepiuta, e tusa ma le 180 sikuea mita.O le isi vaega o le nofoaga e le manaʻomia ona ufiufi, o le kamupani o loʻo i totonu o le fale tuai, o le fola e 6 fogafale, o le ofisa o loʻo i luga o le fogafale lua.E tele fale mautotogi e 10 fogafale faataamilo i le poloka, o lea e fai si vaivai le faailo i le ofisa.

Iloiloga o poloketi

1. Aʻo leʻi faʻapipiʻiina, o le faailo 4G e naʻo le lua pa, e uiga i -87.

2. O letoe fai faailomana'omia le fa'aleleia atili o feso'ota'iga telefoni feavea'i + 4G avanoa Initaneti.

3. Ona o loʻo siʻosiʻomia e fale maualuluga, o le a faʻalavelaveina le faʻailoga ma poloka, ma e tatau ona gauai le antenna i le sailia o le itu saʻo pe a faʻapipiʻi i se nofoaga tatala i le mamao e mafai ai.

Fuafuaga tu'ufa'atasiga o oloa

toe fai faailo

Nofoaga Fa'apipi'i

1. Outdoor logarithmic antenna ua faʻapipiʻiina i luga o le taualuga lona ono, saili se tulaga gaogao, ma faʻamautu le faʻailoga i se itu e sili atu;

Auā e si‘omia e fale

2. Ona o loo siomia e fale, o la tatou laina e matua faigofie lava, mai le fogafale ono i lalo, laina i fafo se sea o 25 mita i le talimalo;

3. Ona faʻapipiʻi ai lea o se faʻaalo faʻaalo i totonu o le faʻalo i totonu, ma le faʻaoga o le faʻalo e 5 mita;

4.Finally faʻafesoʻotaʻi le faʻaogaina o le mana ma ua faʻapipiʻiina.

Fa'aaogaina o le fa'aaogaina

Fa'aaogaina o le aafiaga

O kamupani fa'asalalau e tele lava ina ufiufi le ofisa e tusa ma le 180 sikuea mita.A maeʻa ona faʻapipiʻi le aufaigaluega faʻapitoa i totonu o le potu ma faʻataʻitaʻiina , e mafai e le faʻailoga ona oʻo atu i faʻamau atoa.O le Initaneti e matua lamolemole, e le faʻalavelaveina.

Fa'aaogaina o le fa'aaogaina


Taimi meli: Iul-21-2023

Tuu lau Feau