Imeli pe talatalanoa i luga ole laiga e maua ai se fuafuaga fa'apolofesa ole fofo fa'ailo leaga

10 tausaga faamanatu o Lintratek

I le aoauli o Me 4th, 2022, o le faamanatuina o le 10 tausaga o Lintratek na faia ma le mamalu i se faletalimalo i Foshan, Saina.O le autu o lenei mea na tupu e uiga i le mautinoa ma le naunautaiga e taumafai e avea ma paionia pisinisi ma ia alualu i luma e avea ma pisinisi piliona-tala.E le gata o faafiafiaga matagofie, ae o sweepstakes, ponesi togi ma isi vaega lavea.Ia mulimuli mai nei e toe iloilo lenei mea matagofie na tupu!

Ole iloiloga tele ole fonotaga faaletausaga a Lintratek

Saini ma ulufale

Faatasi ai ma le naunautai o tagata uma o le aiga o Lintratek, o le 10 tausaga o le fonotaga faaletausaga a Lintratek na tatalaina ma le naunautai.Faatasi ai ma le fiafia, na sopoia e tagata uma le faitotoa o le taimi, saini i totonu, maua pepa numera laki, savali i le kapeta mumu, ma sainia saini, vaega selfie e faafeiloaia lenei taimi faatasi ma le naunautai atoatoa!

puipui fa'ailoga

I le itula e 3:00 i le afiafi, i le saunoaga mafanafana a le talimalo, na matou amataina ai le amataga o lenei fonotaga faaletausaga.O le au maualuluga o le matagaluega o pisinisi i totonu o le atunuu na aumaia ia i matou se siva amata vevela - "Seagrass Dance", ma o le siosiomaga o le vaaiga na vave ona mumu.tula'i!

siva

Aotele le taimi ua tuanai ma vaai i le lumanai

O loʻo i ai se vaega o tagata i Lintratek, latou te faʻamaoni ma le manino i o latou tulaga, atonu o le a le tulaga ese a latou gaioiga, ae o a latou galuega masani e mafai ona faʻaalia se malamalama uiga ese, ma ua leva ona susulu mo i tatou.

tautala a pule

Matou te fa'afetaia le fa'amaoni o sui uma o le matou aufaigaluega.Ma o so'o se sao ma le fa'amaoni e tatau ona vi'ia.I le 2021, ua tatou faatoilaloina le tele o faigata ma luitau.O lenei mamalu e le mavavaeeseina mai le galulue faatasi ma le alualu i luma o tagata uma.I le taimi nei, e tatau ia te oe le patipati a tagata uma!

tagata faigaluega tulaga ese

Pe o oe o se fetu fou i le faʻatinoga poʻo se tagata matutua ma le malosi, e te maua le avanoa e faʻaalia ai oe i luga o le tulaga tele o Lintratek.O le mamalu o le fa'aputuina lea o au galuega mamafa masani.Fa'aauau pea, Lintratek man!

Saunoaga a le Pule Sili

I le patipati sili ona manaia, Mr. Shi Shensong, pule sili o Lintratek, na matou faia se lauga matagofie.I le taimi o lana tautalaga, na toe iloilo ai e Mr. Shi ma aoteleina taunuʻuga manuia a Lintratek ma faʻaletonu o loʻo totoe i le sefulu tausaga talu ai, faʻatūina faʻamaopoopo fou ma se sini fou mo le Lintratekers o le a tauivi e taumafai i le mea sili i le 2022.

Pule Sili

Fai mai Mr. Shi, o le poto masani a le kamupani, muamua i le point management system ma le faavaeina o le komiti, na matou iloa ai le faʻaogaina o le amoeba ma faʻamaeʻa ai le fausiaina ma le faʻaleleia o pisinisi i lenei tausaga, ma o nei gaioiga na matua faʻaleleia ai le kamupani. pulega matua ma faataatia le faavae mo le atinae vave o le kamupani i le lumanai.

Na taʻua foʻi e Mr. Shi lana mautauave, "Aua le saili e alu vave, ae alu mamao", ma le faʻamoemoe o le a avea Lintratek ma pisinisi e sili atu le seneturi, e mafai ona avea ma faʻailoga lauiloa a le atunuʻu!

Talu mai lona faʻavaeina i le sefulu tausaga talu ai, ua manumalo ai Lintratek i le faʻalagolago ma le lagolago a le anoanoai o tagata faʻatau, tagata faʻatau ma uo ma lona tulaga sili ona lelei o oloa ma auaunaga mafaufau.I le tulaga o le feso'ota'iga fa'ailo, o lo'o i ai se va'aiga lautele o maketi.I le taimi lava e tasi, na matua manaʻomia e Mr. Shi le pulega o le kamupani ia tausia se ulu manino i taimi uma, ma ia i ai se lagona o le faanatinati, faʻalavelave, tau, ma le aʻoaʻoina, ma le faʻamoemoe o tagata Lintratek uma o le a tumau pea le lagona faanatinati. , ia fa’atauva’a i tupe fa’aalu, fa’ate’aina le fa’aleaga, ave i luma le agaga o le tauave o mea faigata ma tutu i le galue malosi, ma fesoasoani le tasi i le isi i le va’a e tasi, fa’aauau pea ona a’e, ma tau mo le kamupani ma lo latou lava lumana’i!

Fa'aaliga Matagofie

I Lintratek, o se aiga tele e tumu i taleni, e mafai e tagata uma ona o ese mai le laulau faigaluega ma o atu i luga o le tulaga tele, aumai ia i matou se taumafataga vaaia ma suʻega, siva, tali, ata tusi, catwalks, faʻataʻitaʻiga faʻataulāitu, tauloto solo, ... konekarate. faatasi ai ma lea taamilosaga ma lea taamilosaga o le feei i le nofoaga!

faatinoga

O faafiafiaga matagofie e lofituina, ma e tele naua mea taua e le mafai ona taofia le talie o tagata!

Lucky Draw

Ioe, o lo'o i ai se se'i se'i e fa'aopoopo ai le fiafia mo le fonotaga fa'aletausaga.A'o fa'agasolo ta'ito'atasi ia fa'aaliga, fa'atasi ai ma se'i fa'atasi e fai ma fa'alilolilo, sa tumu tama i le fa'atalitali ma le fia iloa.O le tausaga nei, na saunia ai e le kamupani se fa'ailoga mata'ina o fa'ailoga, e aofia ai telefoni fe'avea'i, projectors, juicers, ta'ele vae eletise, fascia fana ma isi meaalofa na tosina atu ai tagata uma na auai.

laki-talai

Faatasi ai ma le seiina o le faailoga lona fa, o le faailoga lona tolu, o le faailoga lona lua ma le faailoga muamua, o le tumutumu o le fonotaga faaletausaga ua faaauau pea ona agai i luma, ma faatosina mai ai le alaga o le aofia ma toe faamumu ai le siosiomaga o le fonotaga faaletausaga!

O lo'o iai fo'i le se'i mo malo e fa'ameaalofa, ta'itasi ma le isi, e matua olaola!O lo'o tulimata'i tagata uma e manumalo i le numera laki o lo'o i o latou lima... E le mapu lava le fa'amalo!O iinei, ou te toe fa'afetaia ai le auvalaaulia mo meaalofa fa'ailoga laki, lea na atili ai le ola fiafia o le sauniga o le fa'amoemoe o le fono fa'aletausaga!

ponesi

togi ma tufatufaga

E le'i taofia le tasi galu, o le tasi ma le isi, ma o tufatufaga o tausaga faaletupe e sili ona faatalitalia ua iinei!O togi sa galulue malosi ai tagata uma e fa'aputuina o le a i'u lava ina fa'atupe i tupe teu.I le taimi nei, o loʻo pisi suʻega tupe ma tupe e faitau tupe i luga o le tulaga, ma e le mafai ona natia le fiafia o loʻo faʻaalia i foliga o Lintratekers taʻitasi.

togi-ma-tietie

O le manumalo i 'ai ma tufatufaga, ma tumu i le naunautaiga mo le lumanaʻi atinaʻe, o Lintratekman lea!

Talisuaga Manuia

O se laulau e tumu i meaʻai mananaia, sa taofe ma feinu faatasi tagata uma, sa oso aʻe le mafanafana i o latou loto, ma sa fiafia tagata uma i meaʻai ma talie ma taimi fiafia faatasi!

taumafataga o le afiafi

Faatasi ai ma meaʻai suamalie ma talie fiafia, o le faamanatuina o le 10 tausaga o Lintratek na oʻo mai i se faaiuga manuia!O taumafaiga o ananafi e maua ai manuia o lenei aso, ma o le afu o lenei aso e mautinoa lava o le a oʻo atu ai i taunuʻuga matagofie a taeao.I le 2022, ia tatou faʻamalosia lo tatou talitonuga, faia taumafaiga le faʻavaivai, faʻamumu a tatou miti ma o tatou tuʻinanau, ma faʻaauau se mataupu fou i le atinaʻeina o le fesoasoani i tagata faʻaoga e foia faafitauli tau fesoʻotaʻiga!

ata-vaega

Taimi meli: Iul-08-2022

Tuu lau Feau