Imeli pe talatalanoa i luga ole laiga e maua ai se fuafuaga fa'apolofesa ole fofo fa'ailo leaga

Tulaga Poloketi - Tofa i Sone Maliliu, Lintratek Mobile Signal Booster System Na maua se galuega lelei i totonu o le alalaupapa.

Talu ai nei,LintratekO le 'au fa'ainisinia na fa'amae'aina se galuega fa'apitoa tunnel i se alavai alavai maualuga i le itu i saute o Saina. O lo'o iai le alavai leai le loloto o40 mita i lalo ole eleele. Sei o tatou vaʻavaʻai totoʻa i le auala na faʻatautaia ai e le au inisinia a Lintratek lenei siosiomaga faʻapitoa ina ia ausia atoatoapafa'ailoga telefoni feavea'i.

 

Le galuega fa'aola fa'ailo feavea'i mo alavai

O lefa'aola fa'ailo feavea'ipoloketi mo le alavai

 

Fa'amatalaga o Poloketi:

  • Nofoaga:Nofoaga Galulue Alavai Alavai, Itumalo o Yuexiu, Guangzhou, Guangdong Province
  • Avanoa Avanoa:600 ㎡
  • Ituaiga Poloketi: Cellular Repeater moFale Faapisinisi ma Nofoaga Faitele
  • Poloketi Manaomia:Ia fa'amautinoa feso'ota'iga masani i le va o tagata faigaluega asiasia alavai ma luga

 

O lenei mea faʻapipiʻi o loʻo i totonu o le Itumalo o Yuexiu o Guangzhou ma o loʻo pulea e le malo o Guangzhou. O le alavai alavai e mana'omia ai tagata tausi lelei e asiasia e le aunoa. Ina ia faʻaleleia le lelei o fesoʻotaʻiga i le va o tagata asiasi ma luga, faʻapea foʻi ma le faʻamautinoaina o lo latou saogalemu, e manaʻomia le faʻaogaina o faailoilo feaveaʻi i totonu o le alavai.

 

galuega fa'aoso fa'ailo feavea'i mo alavai

 

I le mauaina o le galuega, na asiasi atu le vaega faʻapitoa a Lintratek i le 'upega tafaʻilagi ma mamanuina se fofo e faʻaaoga ai le malosi maualuga.telefoni feaveai toe fai faailoiloma antenna panel e felauai faailoilo. Tuuina atu o le poloketi o loʻo i totonu o se alavai i lalo o le eleele ma maualuga le susū, o oloa e manaʻomia le lelei tele o le anti-corrosion ma le faʻamaufaʻailoga. Na fa'aogaina e le vaega fa'atekinisi a Lintratek togafitiga fa'ama'i i antenna ma feso'ota'iga.

 

Fiber Optic Repeater

Fa'aliga Fa'ailoga Fa'apisinisi

 

O le faiga autu e faʻaaogaina ai le 20W multi-bandfa'alauiloa fa'ailoga fa'apisinisi. O le KW35A, faʻatasi ai ma lona IP40 faʻamaonia le susu, e mafai ona faʻaogaina i siosiomaga susu mo taimi uumi.

 

Antenna Panel

Antenna Panel

 

Mo le taliaina o faailoilo i fafo,antenna laupapae fa'aaogaina e maua ai fa'ailo mai le nofoaga autu.

 

Antenna Panel-2

Antenna Panel

 

 

I totonu o le alavai o le alavai, o le ituaiga antennas e tasi e faʻaaogaina e tuʻuina atu ai faailoilo. O nei antenna panel ma feso'ota'iga o lo'o fa'apipi'iina i le puipuiga e le susu, e matua fa'alauteleina ai le ola o le oloa.

 

 

Fa'apipi'i Ma'ea

 

 galuega fa'aola fa'ailo feavea'i mo tunnel-2

 

A maeʻa faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, o lemalosi oe malosi fa'ailo totonu ole alavai alavai, e ufiufi pe tusa600mita o le alavai. Na fa'ata'ita'i e le aufaigaluega le fa'ailoga ia latou telefoni fe'avea'i, ma maua ai fa'amau atoa, fa'atasi ai ma feso'ota'iga lelei tele ma le lelei o le telefoni.

 

Lintratek sa avea ma tagata gaosi tomaio fesoʻotaʻiga feaveaʻi ma meafaigaluega faʻapipiʻi R&D, gaosiga, ma faʻatauga mo le 12 tausaga. Fa'ailoga fa'ailoga oloa i le matata o feso'ota'iga fe'avea'i: fa'aola fa'ailo telefoni fe'avea'i, antennas, vaeluaga eletise, fa'apipi'i, ma isi.


Taimi meli: Iul-18-2024

Tuu lau Feau