Imeli pe talatalanoa i luga ole laiga e maua ai se fuafuaga fa'apolofesa ole fofo fa'ailo leaga

Fa'afefea ona fa'atinoina le fa'ailoga o feso'ota'iga telefoni fe'avea'i i nofoaga mamao o fale gaosimea

I le gaosiga o pisinisi faʻaonaponei, o le mautu ma le saoasaoa o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e taua tele i le faʻamautinoaina o le lelei o le gaosiga ma le lelei o le pulega. Ae ui i lea, o le tele o fale gaosi oloa, aemaise lava i latou o loʻo i totonu o nofoaga mamao, o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le le lava o faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, lea e le gata ina aʻafia ai galuega i aso uma, ae mafai foi ona faʻalavelaveina le alualu i luma o pisinisi. Ina ia foia lenei faafitauli, o loʻo taulaʻi la matou kamupani i le atinaʻeina ma le faʻatinoina o faʻamatalaga faʻamaonia fesoʻotaʻiga mo fale gaosi oloa e faʻamautinoa ai e oʻo lava i nofoaga mamao, e mafai ona ausia le tulaga lelei o valaau manino ma televave fesoʻotaʻiga. O lenei tusiga o le a faʻaalia auʻiliʻili le mamanu, faʻatinoga faʻagasologa ma faʻamanuiaga o le matou faʻailoga faʻamaonia fofo.

1. O le taua o lefeso'ota'iga fa'ailoga fa'ailoga

O feso'ota'iga feso'ota'iga uaealesi e iai sona sao taua ile fa'agaioiga falegaosimea. E le gata e fesoʻotaʻi ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga o gaosiga, ae e aofia ai foʻi le mataʻituina o le saogalemu, pulega o meafaigaluega, ma fesoʻotaʻiga vave i le va o tagata faigaluega. O fa'ailo vaivai pe le mautu e a'afia tonu ai le lelei ma le saogalemu o nei fa'agaioiga taua.

2. Lu'i sa feagai

1. Nofoaga fa'afanua

O le tele o falegaosimea o lo'o i totonu o le taulaga po'o nofoaga mamao. O nei vaega e tele lava ina iai fa'afitauli ile le atoatoa o fale feso'ota'iga masani, e mafua ai le le lava o fa'ailo.

2. Fauga fale

O mea uamea ma sima e masani ona faʻaaogaina i fale gaosimea e faʻalavelaveina ai le faʻasalalauina o faailo, aemaise lava i fale teu oloa tapuni ma fale gaosi oloa, lea e faigata ai ona ulu faʻailoga.

3. Fa'alavelave i mea faigaluega

O le tele o mea faʻaeletoroni ma masini mamafa i fale gaosi oloa o le a maua ai le faʻalavelave eletise i le taimi o le faʻagaioiga, lea e avea ma luʻitau i le lelei ma le mautu o faʻailoga uaea.

falegaosimea

3. La matou fa'ailo fofo

1. Su'esu'ega muamua ma au'ili'iliga o mana'oga

Aʻo leʻi amataina le poloketi, o le a faʻatautaia e le matou vaega o tagata atamamai se iloiloga atoatoa o le nofoaga o le falegaosimea, fausaga o fale, ma tulaga o fesoʻotaʻiga o loʻo i ai nei. E ala i lenei su'esu'ega, e mafai ai ona tatou malamalama i vaivaiga fa'ailo ma fa'apogai o fa'alavelave, e mafai ai ona tatou atia'e le fuafuaga fa'aleleia atili o fa'ailo.

2. Fa'atekonolosi fa'aleleia fa'ailoga lelei

Matou te fa'aogaina tekinolosi fa'aleleia atili fa'ailo, e aofia ai ae le fa'atapula'aina i antenna e maua-maualuga, fa'amalo fa'ailo, ma le fa'aogaina o mea fa'aoga uaealesi. O nei masini e mafai ona faʻaleleia atili le malosi faʻailoga mafa'asalalau i totonu ole falegaosimea.

3. Fuafuaga fa'apipi'i fa'apitoa

Faʻavae i luga o le faʻatulagaina o fale ma manaʻoga o le gaosiga o le fale gaosimea, matou te mamanuina faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi isi mea faʻapipiʻi i nofoaga o loʻo poloka ai le faʻaogaina o faailo, pe faʻaaoga atili masini e teteʻe faʻalavelave i nofoaga e maualuga le faʻalavelave.

4. Fa'aauau le tausiga ma le fa'aleleia atili

O le fa'atinoina o le fa'ai'uga fa'ailo fofo e le o se galuega e tasi le taimi. Matou te tuʻuina atu le lagolago faʻatekinisi faifaipea ma le faʻaogaina masani o faiga e faʻamautinoa ai o loʻo i ai pea le faʻailoga fesoʻotaʻiga i le tulaga sili ona lelei.

4. Fa'atinoga o taunu'uga ma fa'amatalaga a tagata fa'atau

Ina ua maeʻa le faʻatinoina o le faʻaogaina o le faʻaiʻuga faʻailoga, ua maua e a matou tagata faʻatau le faʻaleleia atili o le gaosiga lelei, faʻamalieina o tagata faigaluega, ma le puleaina o le saogalemu. Ua matua'i fa'aleleia atili le lelei o le vala'au, ua fa'ateleina le saoasaoa o feso'otaiga, ma ua sili atu ona faigofie ma lelei feso'ota'iga i le va o le aufaigaluega. Na fa'aalia e le au fa'atau oloa la matou fofo ma manatu o se fa'aleleia taua i le fa'agaioiga falegaosimea.

5. Fa'ai'uga

E ala i le fofo o fa'ailo feso'ota'iga a le matou kamupani, o falegaosimea i nu'u mamao e le o toe fa'atapula'aina o feso'ota'iga feso'ota'iga, ae e mafai ona fiafia i se poto masani feso'ota'iga lelei fa'atusa i faleoloa i le taulaga. O le a faʻaauau pea ona matou tuuto atu i le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga sili atu ona faʻatuatuaina ma lelei i tagata faʻatau pisinisi e faʻalauiloa ai le atamai o fale gaosimea ma faʻaleleia le gaosiga lelei.

www.lintratek.comLintratek telefoni fe'avea'i fa'ailo fa'ailo

 


Taimi meli: Me-09-2024

Tuu lau Feau