Imeli pe talatalanoa i luga ole laiga e maua ai se fuafuaga fa'apolofesa ole fofo fa'ailo leaga

Fa'afefea ona Filifili le sili sili ona lelei telefoni feavea'i fa'ailo mo fa'ato'aga i Aferika i Saute

I aso nei's tausaga fa'afuainumera, o le i ai o se fa'ailoga telefoni feavea'i e taua tele, aemaise lava mo i latou o lo'o nonofo i le taulagafaatoaga ma nuu i tua. Ae ui i lea, o faʻailoga vaivai o telefoni feaveaʻi e mafai ona avea ma faʻafitauli masani i nei nofoaga. O i'ina e fa'ao'o mai ai fa'ailo telefoni feavea'i, aemaise o fa'ato'aga i totonuAfelika i Saute. Lintrak o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga na faʻatuina i Foshan, Saina i le 2012, faʻapitoa i le tuʻuina atu o auaunaga faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa ma oloa, e aofia ai faʻamalosi telefoni feaveaʻi, e foia ai lenei faʻafitauli.

 

Le faatoaga a bela bela, Limpopo Province, Aferika i Saute

Le faatoaga a bela bela, Limpopo Province, Aferika i Saute

Aferika i Saute, pei o le tele o isi atunuu, o loʻo feagai ma luʻitau mo faʻalapotopotoga o fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi e fausia nofoaga autu i le lotoifale. O lenei mea ua mafua ai fesoʻotaʻiga tauaso i totonu o taulaga ma itulagi i le atunuʻu. Afelika i Saute'O fa'ato'aga i tua'oi ma nu'u i tua o lo'o a'afia tele i le vaivai o fa'ailo o telefoni feavea'i, e faigata ai i tagata ta'ito'atasi i nei eria ona feso'ota'i.

 

Lintratek-uluulu-ofisa

Lintratek ulu ofisa

 

kw35-mamana-telefoni-toe fai

kw35 mamana telefoni feaveai toe fai fofo mo faatoaga po o nuu i tua

 

Ina ia foia lenei faafitauli, e ofoina atu e Lintrak le LintratekKW35A faʻamalosia telefoni feaveaʻi maualuga, fuafuaina mo le faʻaaogaina i faʻatoʻaga ma nuʻu i tua. O le booster ua faʻapipiʻiina i le MGC AGC galuega ma maua ai le tolu-band 90db gain e faʻamautinoa ai o loʻo faʻaleleia atili le malosi o telefoni feaveaʻi. Fa'atasi ai ma tekonolosi fa'aonaponei, e mafai e lenei fa'aolaola ona fa'amalosia fa'ailo telefoni feavea'i, tu'uina atu feso'ota'iga fa'atuatuaina, mautu i tagata ta'ito'atasi o lo'o nonofo i nei eria.

 

Elandskloof fa'ato'aga i'a, Machadodorp auala,, Aferika i Saute

Elandskloof fa'ato'aga i'a, Machadodorp auala, Aferika i Saute

 

E tele mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia le telefoni feaveaʻi sili ona lelei mo lau faʻatoʻaga i Aferika i Saute. Muamua, e taua le su'esu'eina o vaega tauaso feso'ota'iga o lo'o iai i totonu o le nofoaga fa'atatau. E aofia ai le faailoaina o nofoaga poʻo taulaga i Aferika i Saute e masani ona vaivai ai faʻailoga telefoni feaveaʻi. E ala i le malamalama i le tele o faʻafitauli, o le a sili atu ona faigofie le fuafuaina o le ituaiga faʻamalosi e sili ona fetaui e foia ai.

 

krugersdorp Fram, Itumalo o Gauteng, Faatoaga i Saute

krugersdorp Fram, Itumalo o Gauteng, Faatoaga i Saute

E le gata i lea, o le fa'afanua fa'afanua o le fa'ato'aga ma nu'u i tua e si'osi'omia e tatau ona iloilo. O mea taua e pei o le mamao mai le olo feavea'i lata ane, fanua ma mea faufale e aafia uma ai le malosi o se faailo telefoni feaveai. I le iloiloina o nei mea, e mafai ona e filifilia se telefoni feaveaʻi faʻamalosi faʻailoga e fetaui ma manaoga tulaga ese o lau faʻatoʻaga ma lona siʻosiʻomaga.

 

Green Touch Studio Farm, Cape Town, Aferika i Saute

Green Touch Studio Farm, Cape Town, Aferika i Saute

 

E le gata i lea, o laina faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e Aferika i Saute o loʻo faʻaogaina fesoʻotaʻiga feaveaʻi e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se faʻamalosi faailo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Lintratek KW35A booster e lagolagoina le tri-band, faʻamautinoa le fetaui ma laina faʻaogaina e le atunuʻu.'s tele feso'otaiga feso'ota'iga. O lenei agava'a e mafai ai e le booster ona fa'ateleina fa'ailo mai le tele o felauaiga, tu'uina atu fa'amatalaga atoatoa i tagata fa'aoga i nu'u i tua.

 

White River Farm, Itumalo o Mpumalanga, Faatoaga i Saute

White River Farm, Itumalo o Mpumalanga, Faatoaga i Saute

I se aotelega, o faʻailoga vaivai o telefoni feaveaʻi i faʻatoʻaga i taulaga ma nuʻu i tua o Aferika i Saute e mafai ona matua faʻalavelaveina fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga. Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le saʻo o le telefoni feaveaʻi faʻamalosi, e pei o le Lintratek KW35A, o tagata taʻitoʻatasi i nei eria e mafai ona fiafia sili atu le malosi faʻailoga ma fesoʻotaʻiga faʻalagolago. E ala i le malamalama i luitau faʻapitoa o loʻo feagai ma Aferika i Saute ma mafaufau i tulaga tulaga ese o faʻatoʻaga, e mafai ona filifilia le sili sili ona lelei le faʻaleleia o faailoilo telefoni feaveaʻi e foia ai nei faaletonu ma faʻaleleia fesoʻotaʻiga i nuʻu i tua.

 

Afai e te manaʻomia le faʻatalanoaina o faʻafitauli vaivai o faʻailoga feaveaʻi,faamolemole faafesootai matou. O a matou inisinia faʻapitoa o le a tuʻuina atu se fofo ma se upusii saoloto ia te oe i le vave e mafai ai.

 


Taimi meli: Iuni-20-2024

Tuu lau Feau